WE Make happy moments with you!

Mooie momenten in het leven om te koesteren, dat is waar m’n gelukkig van wordt, communie of een lentefeest zijn hier 2 van.  Feest voor de kinderen en jongvolwassenen maar ook feest voor We Print want we zetten ons beste beentje voor om samen van deze gelegenheid een echt “Happy Moment” te maken.  

 

Op deze pagina schetsen we in een notendop wat we allemaal zoal kunnen betekenen voor de feestvierder, kortweg in 3 woorden, Ontwerp – digitale print & accessoires. Doch wat niet wil zeggen dat we beperkt zijn tot deze.  Spring gerust binnen met een idee of een inspiratie en we kijken samen of we dit kunnen uitvoeren. 


We hopen je snel te mogen begroeten!

Vroegboekkorting!

Voor de snelle beslissers hebben we een vroegboekkorting.  Kom langs voor 31 maart en bestel je uitnodigingen, kaartjes en ander drukwerk en je krijgt de luxe uitvoering gratis.  Deze uitvoering bestaat uit structuur, parel papier of standaard papier + laminatie (soft touch of blinkend).  Dit is gemiddeld 20% bovenop de kost van een normale kaart wat we jullie schenken! Deze korting geldt enkel op kaarten van WE Print, niet op het Buromac gamma en niet op bedrukking van accessoires.

Snel beslissen wil zeggen bestelling plaatsen voor 31 maart, we begrijpen dat alle kappers en fotografen dit vele werk niet kunnen bolwerken voor deze datum dus de uitvoering kan later gebeuren.

Hoeveelheidskorting

Kan je niet kiezen tussen verschillende ontwerpen ? Geen nood, bij WE Print krijg je vanaf 2 ontwerpen een mooie korting toegekend! 

Keuzes maken is altijd moeilijk, zeker als al de foto’s te mooi zijn.  We maken dan ook graag verschillende versies voor jullie en zolang we binnen hetzelfde formaat blijven en uitvoering, geven we je dan ook graag een korting ipv alle soorten de volle pot te moeten betalen.

Bedankjes

Al onze bedankjes zijn personaliseerbaar met allerlei kaartjes of stickertjes.  Ontdek onze standaards hieronder, maar aarzel zeker niet om eens langs te komen voor jouw concept af te werken met een van deze bedankjes!  Heb je zelf bedankjes dan helpen wij je met de bedrukking.

 

Gelegenheidsdrukwerk

Alle standaard formaten zijn bij ons verkrijgbaar! Bv. US, 10x15cm,…Maar vraag ook zeker naar andere formaten! Dit kan op al onze papiersoorten van standaard tot luxe uitvoeringen!

Foto's op grootformaat

Nog opzoek naar een leuke herinnering voor meter of peter ? Vraag gerust naar onze mogelijkheden voor al jouw mooie foto’s!

Lentefeest & Communie producten

Zeeppompje

Zeeppompje Image

Verschillende zeeppompjes met gepersonaliseerde stickers van 65mm diameter of 40mm x 40mm.

Product Inquiry Form

Your Name (required)

Your Email (required)

Inquiry Product Name

Your Message

Zeeppompje

Zeeppompje Image

Verschillende zeeppompjes met gepersonaliseerde stickers van 65mm diameter of 40mm x 40mm.

Vraag gerust wat extra info

Graag een prijsofferte?

Geef zeker aan over welk product je een prijs wilt in je bericht!

Over welk drukwerk gaat het?

Heeft u al een bijhorend bestand?
Upload het hier!